BOLAG. Hannells Holding AB har ägande i följande bolag:

Gösta Hannells Fisksalteri
AB Gösta Hannells Fisksalteri
Bildades på 1940-talet och ägnade sig åt fiske och inläggning av surströmming utmed Höga Kusten med Örnsköldsvik som bas. Bolaget är fortfarande i full drift och förser svenska folket med surströmming varje år under de kända varumärkena Röda Ulven och Mannerströms.

En verksamhet med kort säsong och omfattning men ack så viktig för familjen Hannell och för historien.

Egen hemsida
Falk Graphic
Falkenberg Graphic Media

Ett av landets moderna tryckerier som under senare år satsat hårt för att kunna vara med och möta framtidens krav i den förändrade världen för trycksaker.

Egen hemsida
Hannells IT
Hannells IT

Hannells IT hjälper dig att hitta de smartaste och mest värdefulla IT-lösningarna helt anpassat efter företagets behov och önskemål.
Less zeroes. More values.

Egen hemsida
Pelly Butiksinredningar
Pelly Butiksinredningar

Butiksinredningar som gör att du vill handla igen. Ytterligare ett Falkenbergsbaserat bolag med många år inom sin bransch och är just nu i stark utveckling.

Egen hemsida
Hannell Dressage Stable
Hannell Dressage Stable

Utbildnings- och tävlingsstall som utbildar dressyrhästar och ryttare med Grand Prix som mål.

Egen hemsida
Gastrologik
Gastrologik

Ett nynordiskt kök med inspiration från naturen runt omkring oss där unika råvaror förädlas på ett logiskt sätt till spännande gastronomi. Utbudet av råvaror styr dagens meny.

Egen hemsida
Campadre
Campadre

Campadre startade 2009 och är Nordens största medlemsklubb för varumärkesshopping online. Bolaget säljer premiumvarumärken inom mode, sport, inredning och livsstil till en exklusiv medlemsklubb.

Egen hemsida